~ di sini penaku menari...dan tintaku berserakan meniti... ~

Friday, November 4, 2011

Promosi Bantal Felt

Assalamualaikum semua.... ;D


wah..wah..napa senyum lebaq kat atas tue..hihiihi..Cik puteh kembali dengan item kerja tangan felt yang terbaru... sebelum kita cuci mata..jap yer..nak sapu ckit blog cik puteh nie..maklumla.. dah lama sangat tak update..sampai bersawang..nu..org kat kuantan nu..dok tanya..cila cik puteh nak update blog..heheheh
jawapan standard " cik puteh sebok sgt lani..asyik outstation ja..kejap sungai petani, kejap langkawi, nie 2 3 haghi lepas ghaya nak p pangkor pulak..ujung bulan nak p konvo pulak.." amboi...bz sungguh..hihihi
nak buat macam mana..makan gaji..hihiiih


okay, berbalik kepada topik kita di atas..cik puteh ada wat promosi bantal felt untuk dijual yang kiut-miut..jom kita usha-usha dulu yer...

uih..terus good luck.. bantal nie untuk Kak Anis
Anak sulung baby sitter Awliya
napa good luck? sebab nak ambik SPM tahun nie =)

Nie pandangan belakang yer puan-puan
kiranya kaler kawen-kawen lani
depan merah, blkg dark turquois
design nie tak ada ropol
jahitannyer ke dalam


nie design 2 yang ada ropol@lebihan kat luar
yang nie dipesan oleh Puan Liza khas untuk puteri kesayangan beliau =)



nie pandangan belakang - design adalah di bhgn depan sahaja

saiz? kain felt yang digunakan adalah bersaiz A4
( 29.5 cm x 20.9cm)


bantal sebesar A4 nie boleh dibuat bantal tido anak di dalam keta, untuk menonton tv,
untuk hiasan di dalam kereta, di sofa atau pun dibuat baling-baling kalau tak ada keja =)
(p/s : aktiviti cik puteh nie ;p )


design adalah mengikut kesesuaian tema yang diinginkan oleh pelanggan ;)


Berapa harganya? lupa pulak nak bgtau =)
bantal felt ini seratus peratus menggunakan jahitan tangan
dengan yang demikian, ketelitian dan kesenian (cewah) amatlah diperlukan
harga promosi yang ditawarkan adalah berpatutan RM15 RM14 sahaja (tak termasuk kos pos)

berkenan? berminat? pilih warna anda dan hantarkan pesanan anda kepada cik puteh melalui emel
sebarang pertanyaan bolehlah juga diajukan melalui emel yang sama atau sms kepada 013-471 7179
Tempahan akan mengambil masa 3-4 hari untuk disiapkan bergantung kepada jumlah tempahan sedia ada dan stok semasa..pengeposan akan dilakukan sebaik sahaja bayaran diterima..

serius buyer jer taw..
sedeyla bila ada org yang oder, kita pun sediakan stok untuknya.. bila kita  dah bgtau stok ready  untuknya,katanya ada masalah lain..bila kita dah bagi masa..diam pulak pasal tempahan tue..sedey..huhuhuu

ok ladies..nantikan presentasi seterusnya daripada puan sara.. khas untuk baby Qalesya pula ;)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 4, 2011

Promosi Bantal Felt

Assalamualaikum semua.... ;D


wah..wah..napa senyum lebaq kat atas tue..hihiihi..Cik puteh kembali dengan item kerja tangan felt yang terbaru... sebelum kita cuci mata..jap yer..nak sapu ckit blog cik puteh nie..maklumla.. dah lama sangat tak update..sampai bersawang..nu..org kat kuantan nu..dok tanya..cila cik puteh nak update blog..heheheh
jawapan standard " cik puteh sebok sgt lani..asyik outstation ja..kejap sungai petani, kejap langkawi, nie 2 3 haghi lepas ghaya nak p pangkor pulak..ujung bulan nak p konvo pulak.." amboi...bz sungguh..hihihi
nak buat macam mana..makan gaji..hihiiih


okay, berbalik kepada topik kita di atas..cik puteh ada wat promosi bantal felt untuk dijual yang kiut-miut..jom kita usha-usha dulu yer...

uih..terus good luck.. bantal nie untuk Kak Anis
Anak sulung baby sitter Awliya
napa good luck? sebab nak ambik SPM tahun nie =)

Nie pandangan belakang yer puan-puan
kiranya kaler kawen-kawen lani
depan merah, blkg dark turquois
design nie tak ada ropol
jahitannyer ke dalam


nie design 2 yang ada ropol@lebihan kat luar
yang nie dipesan oleh Puan Liza khas untuk puteri kesayangan beliau =)



nie pandangan belakang - design adalah di bhgn depan sahaja

saiz? kain felt yang digunakan adalah bersaiz A4
( 29.5 cm x 20.9cm)


bantal sebesar A4 nie boleh dibuat bantal tido anak di dalam keta, untuk menonton tv,
untuk hiasan di dalam kereta, di sofa atau pun dibuat baling-baling kalau tak ada keja =)
(p/s : aktiviti cik puteh nie ;p )


design adalah mengikut kesesuaian tema yang diinginkan oleh pelanggan ;)


Berapa harganya? lupa pulak nak bgtau =)
bantal felt ini seratus peratus menggunakan jahitan tangan
dengan yang demikian, ketelitian dan kesenian (cewah) amatlah diperlukan
harga promosi yang ditawarkan adalah berpatutan RM15 RM14 sahaja (tak termasuk kos pos)

berkenan? berminat? pilih warna anda dan hantarkan pesanan anda kepada cik puteh melalui emel
sebarang pertanyaan bolehlah juga diajukan melalui emel yang sama atau sms kepada 013-471 7179
Tempahan akan mengambil masa 3-4 hari untuk disiapkan bergantung kepada jumlah tempahan sedia ada dan stok semasa..pengeposan akan dilakukan sebaik sahaja bayaran diterima..

serius buyer jer taw..
sedeyla bila ada org yang oder, kita pun sediakan stok untuknya.. bila kita  dah bgtau stok ready  untuknya,katanya ada masalah lain..bila kita dah bagi masa..diam pulak pasal tempahan tue..sedey..huhuhuu

ok ladies..nantikan presentasi seterusnya daripada puan sara.. khas untuk baby Qalesya pula ;)


No comments:

Search This Blog

Loading...