~ di sini penaku menari...dan tintaku berserakan meniti... ~

Monday, March 18, 2013

bila anak tak sihat..

Assalamualaikum

Selamat pagi isnin semua ^_^... tringat-ingat pula kat baby amzar..cian anak mama..batuk n selsema..berjangkit ngan kakak awliya agaknnya...lumrah kan...bila mama yang tak sihat, risaunya ckit2 je, bila daddy yang tak sihat, mama super risau tapi bila anak2 mama yang tak sihat, mama lagi super duper risau... macam mana kita tgk mak kita selalu bersusah payah untuk anak2 masa kecil, macam tu jugakla kita sekarang kan... family especially kids akan jadi priority...
 
Bila anak dah tidur, kita baring sebelah..tgk dia tidur...rasa indah..tgk nafas yang lembut turun naik membuatkan kita rasa bersyukur; diberi peluang menjadi ibu... rasa 'rahim' melimpah2...bila kita kucup pipi anak, Subhanallah, rasa bahagia sangat....
 
Bila anak tak sihat, mulalah kita terfikir nak buat petua itu ini, nak dapatkan rawatan doktor yang terbaek untuk anak2...duit keluar lebih pun tak apa..janji anak cepat sehat..sbb nak tgk dia ceria seperti selalu..tak sabar nak tatap senyum manja dia...
 
Bila anak tak sehat, mama bagi minum susu badan banyak2...moga2 khasiat berkat susu itu meningkatkan daya tahan dalam tubuh baby amzar...pejam celik pejam celik, tak sangka dah lebih 7 bulan mama berjaya menyusukan baby amzar sepenuhnya...terima kasih ALLAH atas nikmat dan kesempatan yang diberi...
 
Duhai anak..cepat sehat ya sayang..mama sayang amzar & awliya ;D muahhh
 
 
 
Luv,
 
Cik Puteh

1 comment:

Mar Mansor said...

semoga cepat sembuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 18, 2013

bila anak tak sihat..

Assalamualaikum

Selamat pagi isnin semua ^_^... tringat-ingat pula kat baby amzar..cian anak mama..batuk n selsema..berjangkit ngan kakak awliya agaknnya...lumrah kan...bila mama yang tak sihat, risaunya ckit2 je, bila daddy yang tak sihat, mama super risau tapi bila anak2 mama yang tak sihat, mama lagi super duper risau... macam mana kita tgk mak kita selalu bersusah payah untuk anak2 masa kecil, macam tu jugakla kita sekarang kan... family especially kids akan jadi priority...
 
Bila anak dah tidur, kita baring sebelah..tgk dia tidur...rasa indah..tgk nafas yang lembut turun naik membuatkan kita rasa bersyukur; diberi peluang menjadi ibu... rasa 'rahim' melimpah2...bila kita kucup pipi anak, Subhanallah, rasa bahagia sangat....
 
Bila anak tak sihat, mulalah kita terfikir nak buat petua itu ini, nak dapatkan rawatan doktor yang terbaek untuk anak2...duit keluar lebih pun tak apa..janji anak cepat sehat..sbb nak tgk dia ceria seperti selalu..tak sabar nak tatap senyum manja dia...
 
Bila anak tak sehat, mama bagi minum susu badan banyak2...moga2 khasiat berkat susu itu meningkatkan daya tahan dalam tubuh baby amzar...pejam celik pejam celik, tak sangka dah lebih 7 bulan mama berjaya menyusukan baby amzar sepenuhnya...terima kasih ALLAH atas nikmat dan kesempatan yang diberi...
 
Duhai anak..cepat sehat ya sayang..mama sayang amzar & awliya ;D muahhh
 
 
 
Luv,
 
Cik Puteh

1 comment:

Mar Mansor said...

semoga cepat sembuh..

Search This Blog