~ di sini penaku menari...dan tintaku berserakan meniti... ~

Monday, June 11, 2012

Again..Opismate bertukar...

Assalamualaikum

hmm... ini merupakan entry tertunggak.. lebih sebulan dah..heheheh..buat sepasang mata tuan punya badan Cik Puan Nurul Atiqah Azizan yang sedang menatap bait-bait kalam ini, jangan mare yer...hehehhhe

Hmmm... sebelum ni roomate cik puteh si anas dah bertukar job ke Petronas... baru-baru nie, my opismate merangkap my Legal Advisor (LA) pula terbang ke pejabat lain..huhuhu... makin berkurangan spesies untuk bergelak ketawa di kala ketensionan melanda... haha...

Sedey juga kadang-kadang... kawan2 sudah pergi ke tempat baru...cik puteh bila lagi ya? hehhehe..harap-harap ada rezeki buat HLP tahun 2013 ni.... ;p

Bila dah terjauh ngn my LA nie, kekadang rindu gak..takder sapa lagi cik puteh n Ran nak kaco kan? kan Ran kan? dulu leh gak kita cubit2 orang tue...lani nak cubit pun sminggu skali jer bila jumpa dalam meting mingguan nan satu tue...

dulu leh aja chatex kalo nak tanya ape2 or nak gosip (hahahahhahaha....) lani kena sms jer la (tapi tak best, kena caj ngn service provider ;p)

By the way, to my LA, selamat berjaya di tempat baru...take a gud care.... senyum sokmo yer... cik puteh minta gambar sampai arini tak sampai2 yer ;p... so upload gambar LA kahwin jer la yer.... nak amik gambar kat carta organisasi aritu...nampak cam muda sgt..form 3 ke form 5 tak pastila...hehehhe..


nak mintak maaf gak, ari last aritu, bukan taknak salam...takut jiwa cik puteh ni sedey lak...hehehehe

n hadiah tak siap2 lagi... maklumlah..handmade u....jahitan tangan lak tue...hehehehe..barang2nya dah ada, cuma nak disatukan jer....mahap yer ;)

lastly, take care & muahhhhh ;)

1 comment:

ran said...

huhu...betukar lg opismate..btoi la che putih, dah tak dak org nak usik2, cubit2..huhu..rsa lain la bla puan LA tak dak.jmpa smggu skali ja..tu pun klu dpt jmpa.huhu..sapa la nak rujuk bla ada msalah legal ni..hhuhu..napa la dikau pergi..dah la kt opis mcm2 "kejutan" skarang ni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 11, 2012

Again..Opismate bertukar...

Assalamualaikum

hmm... ini merupakan entry tertunggak.. lebih sebulan dah..heheheh..buat sepasang mata tuan punya badan Cik Puan Nurul Atiqah Azizan yang sedang menatap bait-bait kalam ini, jangan mare yer...hehehhhe

Hmmm... sebelum ni roomate cik puteh si anas dah bertukar job ke Petronas... baru-baru nie, my opismate merangkap my Legal Advisor (LA) pula terbang ke pejabat lain..huhuhu... makin berkurangan spesies untuk bergelak ketawa di kala ketensionan melanda... haha...

Sedey juga kadang-kadang... kawan2 sudah pergi ke tempat baru...cik puteh bila lagi ya? hehhehe..harap-harap ada rezeki buat HLP tahun 2013 ni.... ;p

Bila dah terjauh ngn my LA nie, kekadang rindu gak..takder sapa lagi cik puteh n Ran nak kaco kan? kan Ran kan? dulu leh gak kita cubit2 orang tue...lani nak cubit pun sminggu skali jer bila jumpa dalam meting mingguan nan satu tue...

dulu leh aja chatex kalo nak tanya ape2 or nak gosip (hahahahhahaha....) lani kena sms jer la (tapi tak best, kena caj ngn service provider ;p)

By the way, to my LA, selamat berjaya di tempat baru...take a gud care.... senyum sokmo yer... cik puteh minta gambar sampai arini tak sampai2 yer ;p... so upload gambar LA kahwin jer la yer.... nak amik gambar kat carta organisasi aritu...nampak cam muda sgt..form 3 ke form 5 tak pastila...hehehhe..


nak mintak maaf gak, ari last aritu, bukan taknak salam...takut jiwa cik puteh ni sedey lak...hehehehe

n hadiah tak siap2 lagi... maklumlah..handmade u....jahitan tangan lak tue...hehehehe..barang2nya dah ada, cuma nak disatukan jer....mahap yer ;)

lastly, take care & muahhhhh ;)

1 comment:

ran said...

huhu...betukar lg opismate..btoi la che putih, dah tak dak org nak usik2, cubit2..huhu..rsa lain la bla puan LA tak dak.jmpa smggu skali ja..tu pun klu dpt jmpa.huhu..sapa la nak rujuk bla ada msalah legal ni..hhuhu..napa la dikau pergi..dah la kt opis mcm2 "kejutan" skarang ni..hihi

Search This Blog