~ di sini penaku menari...dan tintaku berserakan meniti... ~

Sunday, March 20, 2011

kain felt untuk dijual

untuk semua felt crafter yang bermasalah  mendapatkan kain felt, saya ada berita baik buat anda semua!
Mama awliya menghidangkan 20 pilihan warna kain felt yang kiut-miut..
Anda tak perlu  beli semua 20 warna tersebut, sebaliknya untuk starter kit, mama awliya memperkenalkan pakej khas...pakej bernilai yang tak anda ketemu di tempat lain... hmmmm... apa istimewanya pakej yang mama awliya tawarkan nie....;D

Daripada 20 warna (kod 01 - 20), anda boleh pilih 7 warna atau mana-mana 7 keping felt yang anda suka.. sebagai pek promosi, mama awliya nak bagi FREE GIFT lagi untuk setiap pembelian yang anda buat...anda boleh pilih FREE GIFT yang terdiri daripada 2 butang comel atau 1 meter riben chomey-chomey, atau pun sekeping felt bersaiz A5... wahhh...menarik kan?beli felt dapat free gift...hmmm... berapa pulak harganya? Harga yang berbaloi-baloi yang mama awliya tawarkan hanya RM 20.00 sahaja merangkumi 7 keping felt bersaiz A4 + salah satu free gift yang dinyatakan di atas... dan sebagai pengenalan,pakej starter kit ini adalah TERMASUK dengan caj penghantaran / postage fee...

so, jangan tunggu lama2, jom kita check stok yang ada :D suka juga saya maklumkan di sini bahawa warna di dalam gambar adalah sedikit cair or nampak light sikit berbanding dengan warna sebenar kain felt disebabkan flash kamera saya yang tak mahal nie ;) hihihi


kod 01 - ungu gelap, kod 02 - ungu, kod 03 - magenta


kod 04 - peach, kod 05 - light purple, kod 06 - merah velvet



kod 07 - coklat, kod 08- cyan gelap, kod 09 - biru


kod 10 - pink terang, kod 11 - hitam, kod 12 - merah ferrari



kod 13 - oren, kod 14 - kuning, kod 15 - light pink


kod 16 - mocha, kod 17 - merah hati


kod 18 - hijau daun, kod 19 - hijau susu, kod 20 - hijau gelap


dan berikutnya free gift yang boleh anda pilih dengan setiap pembelian;
maknanya bila anda beli 7 keping felt, anda akan dapat 1 free gift


anda boleh pilih 2 biji butang (bersaiz 10 sen)
(warna butang bergantung kepada stok yang ada)



ATAU




1 meter riben 
(corak bergantung kepada stok yang ada)


ATAU



1 keping kain felt bersaiz A5 (separuh A4)
(warna bergantung kepada stok yang ada)


ok, saya briefkan cara pembelian sekali lagi ya...

1- pilih 7 warna / 7 keping yang anda berkenan..
jgn lupa pilih free gift pilihan sekali..hehehe

2c- sms pesanan anda kepada 013-471 7179 dengan menyatakan
 kod warna, free gift pilihan, serta nama dan alamat penghantaran

3 - saya akan reply sms anda untuk confirmkan stok

4 - kemudian, buat pembayaran kepada akaun Maybank
1520 4028 3190 (Nor Aziah Md Desa)

5 - sms maklumat pembayaran iaitu nama, masa pembayaran
dan juga jumlah bayaran bagi tujuan semakan

6 - pesanan akan dihantar ke alamat yang diberikan dalam masa
2 hari bekerja selepas bayaran dilakukan. Penghantaran
adalah menggunakan Pos Ekspres dan barangan mungkin akan
sampai kepada anda dalam masa 2 hari atau
3 hari bergantung kepada alamat penghantaran



jadi, bila felt dah tiba di tangan, puan-puan crafter
bolehlah terus berkarya tanpa sempadan ;D
RM 20 untuk 7 keping kain felt
beserta free gift dan TIADA CAJ TAMBAHAN
untuk penghantaran :)


Untuk promotion kain felt yang
 baru pada harga serendah RM2 sekeping,
sila lihat entri pada 28.4.2011 =) 

Promosi terbaru kain felt pada harga serendah RM1.80 sekeping.
Sila lihat entry pada 14 Jun 2011
selamat bershoping =)


9 comments:

cik ct payung said...

dah buat bisnes felt dh skang!
wah...ini dh lawan sifu ni.....
mantop betul mama liya ni.

Cerita Citra AwLiYa said...

hihihihi
saja jer..busines kecil-kecilan ;)

aRniNasiR said...

waahhh advance ni.. baguih baguih.... kaler hijau daun tu cantik. teringin nak tambah koleksi felt lagi, tapi yg dok ada tu pun tak habis2 lagi. macam2 projek dalam kepala tapi tak sempat2 nak buat...

Zaza Zafran said...

kak,kain felt tu besar mana yer.

Cerita Citra AwLiYa said...

Zaza : kain felt yang dijual tue saiz A4.. yang free gift tue separuh A4 =D

Anonymous said...

salam, nak tanya, ada jual lagi tak offer ni?

Cerita Citra AwLiYa said...

wasalam..sory sis..akak stop skejap bisnes sbb super busy skrg ;D
sory ya

Anonymous said...

salam..

cmana sy nak oder kain felt? tp sy nak buat costume murid sekolah.. asap..reply kat facebook sy ya, rabia adawiyah./ rabia1210@gmail.com tq...=)

Cerita Citra AwLiYa said...

Assalamualaikum Cikgu Rabia...

Sorry, saya dah stop bisnes felt nie...sory ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, March 20, 2011

kain felt untuk dijual

untuk semua felt crafter yang bermasalah  mendapatkan kain felt, saya ada berita baik buat anda semua!
Mama awliya menghidangkan 20 pilihan warna kain felt yang kiut-miut..
Anda tak perlu  beli semua 20 warna tersebut, sebaliknya untuk starter kit, mama awliya memperkenalkan pakej khas...pakej bernilai yang tak anda ketemu di tempat lain... hmmmm... apa istimewanya pakej yang mama awliya tawarkan nie....;D

Daripada 20 warna (kod 01 - 20), anda boleh pilih 7 warna atau mana-mana 7 keping felt yang anda suka.. sebagai pek promosi, mama awliya nak bagi FREE GIFT lagi untuk setiap pembelian yang anda buat...anda boleh pilih FREE GIFT yang terdiri daripada 2 butang comel atau 1 meter riben chomey-chomey, atau pun sekeping felt bersaiz A5... wahhh...menarik kan?beli felt dapat free gift...hmmm... berapa pulak harganya? Harga yang berbaloi-baloi yang mama awliya tawarkan hanya RM 20.00 sahaja merangkumi 7 keping felt bersaiz A4 + salah satu free gift yang dinyatakan di atas... dan sebagai pengenalan,pakej starter kit ini adalah TERMASUK dengan caj penghantaran / postage fee...

so, jangan tunggu lama2, jom kita check stok yang ada :D suka juga saya maklumkan di sini bahawa warna di dalam gambar adalah sedikit cair or nampak light sikit berbanding dengan warna sebenar kain felt disebabkan flash kamera saya yang tak mahal nie ;) hihihi


kod 01 - ungu gelap, kod 02 - ungu, kod 03 - magenta


kod 04 - peach, kod 05 - light purple, kod 06 - merah velvet



kod 07 - coklat, kod 08- cyan gelap, kod 09 - biru


kod 10 - pink terang, kod 11 - hitam, kod 12 - merah ferrari



kod 13 - oren, kod 14 - kuning, kod 15 - light pink


kod 16 - mocha, kod 17 - merah hati


kod 18 - hijau daun, kod 19 - hijau susu, kod 20 - hijau gelap


dan berikutnya free gift yang boleh anda pilih dengan setiap pembelian;
maknanya bila anda beli 7 keping felt, anda akan dapat 1 free gift


anda boleh pilih 2 biji butang (bersaiz 10 sen)
(warna butang bergantung kepada stok yang ada)



ATAU




1 meter riben 
(corak bergantung kepada stok yang ada)


ATAU



1 keping kain felt bersaiz A5 (separuh A4)
(warna bergantung kepada stok yang ada)


ok, saya briefkan cara pembelian sekali lagi ya...

1- pilih 7 warna / 7 keping yang anda berkenan..
jgn lupa pilih free gift pilihan sekali..hehehe

2c- sms pesanan anda kepada 013-471 7179 dengan menyatakan
 kod warna, free gift pilihan, serta nama dan alamat penghantaran

3 - saya akan reply sms anda untuk confirmkan stok

4 - kemudian, buat pembayaran kepada akaun Maybank
1520 4028 3190 (Nor Aziah Md Desa)

5 - sms maklumat pembayaran iaitu nama, masa pembayaran
dan juga jumlah bayaran bagi tujuan semakan

6 - pesanan akan dihantar ke alamat yang diberikan dalam masa
2 hari bekerja selepas bayaran dilakukan. Penghantaran
adalah menggunakan Pos Ekspres dan barangan mungkin akan
sampai kepada anda dalam masa 2 hari atau
3 hari bergantung kepada alamat penghantaran



jadi, bila felt dah tiba di tangan, puan-puan crafter
bolehlah terus berkarya tanpa sempadan ;D
RM 20 untuk 7 keping kain felt
beserta free gift dan TIADA CAJ TAMBAHAN
untuk penghantaran :)


Untuk promotion kain felt yang
 baru pada harga serendah RM2 sekeping,
sila lihat entri pada 28.4.2011 =) 

Promosi terbaru kain felt pada harga serendah RM1.80 sekeping.
Sila lihat entry pada 14 Jun 2011
selamat bershoping =)


9 comments:

cik ct payung said...

dah buat bisnes felt dh skang!
wah...ini dh lawan sifu ni.....
mantop betul mama liya ni.

Cerita Citra AwLiYa said...

hihihihi
saja jer..busines kecil-kecilan ;)

aRniNasiR said...

waahhh advance ni.. baguih baguih.... kaler hijau daun tu cantik. teringin nak tambah koleksi felt lagi, tapi yg dok ada tu pun tak habis2 lagi. macam2 projek dalam kepala tapi tak sempat2 nak buat...

Zaza Zafran said...

kak,kain felt tu besar mana yer.

Cerita Citra AwLiYa said...

Zaza : kain felt yang dijual tue saiz A4.. yang free gift tue separuh A4 =D

Anonymous said...

salam, nak tanya, ada jual lagi tak offer ni?

Cerita Citra AwLiYa said...

wasalam..sory sis..akak stop skejap bisnes sbb super busy skrg ;D
sory ya

Anonymous said...

salam..

cmana sy nak oder kain felt? tp sy nak buat costume murid sekolah.. asap..reply kat facebook sy ya, rabia adawiyah./ rabia1210@gmail.com tq...=)

Cerita Citra AwLiYa said...

Assalamualaikum Cikgu Rabia...

Sorry, saya dah stop bisnes felt nie...sory ya..

Search This Blog